MegaHupellus @Hemsedal

Snapchat-4692736816909821546

ØL ØL ØL ØL PÅ AFTERSKI! Joo-o Norjan Hemsedalissa järjestettävään MegaHupellukseen uskaltautui YLE:ltä kuusi tytärtä, joiden reissun voin kertoa meidän kaikkien puolesta olleen aivan TÄYKKY(täydellinen)!

Matkamme ei suinkaan alkanut helpoimmalla tavalla, sillä suoraan huikeista Jenkkibileistä tilataksi nouti meidät Töölön kisahallille 03:00, josta seikkailu kohti Hemsedalia alkoi. Matka bussilla Turkuun, laivalla Tukholmaan ja sieltä 14 tuntia bussilla Norjaan oli sanotaanko ainakin kokemuksen arvoinen.

Perillä Hupelluksilla on tapana lähteä suoraan bussista laskettelemaan ilman mökeissä käyntiä, joten ei siinä muu auttanut kuin vaihtaa laskukamat niskaan ja lähteä rinteeseen.

IMG-20160403-WA0005

Oi että Norjassa on kaunista! Yhtenä päivänä näkyvyys oli juuri ja juuri noin kolme metriä, mutta muuten sääolosuhteet olivat hyvät. Afterskillä sää on tosin aina hyvä.

Viimeisinä päivinä alkoivat nuudelit loppua, mutta eipä se menoa haitannut. Tutustuimme mahtaviin uusiin ihmisiin ja nautimme reissusta! Tulomatkalla ei oikein tiennyt onko koti-ikävä vai halusiko vain jäädä hupeltamaan. Noh, ensi vuonna Hupellus järjestää taas kolme erilaista laskettelureissua eri kohteisiin ja voimme kaikki suositella lämpimästi osallistumaan!

IMG_20160406_115345

 

xoxo,

Satu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s