Vuorovaikeutus

Vuorovaikeutus ry eli tuttavallisemmin VV, on Helsingin yliopistossa pääaineenaan ympäristö- ja luonnonvaraekonomiaa eli YLE:ä opiskelevien opiskelijoiden ainejärjestö. Kuulumme kahteen laajeempaan järjestöön, maatalous- ja metsäylioppilaiden liitto MMYL ry:hyn sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskuntaan! Emme ole enää osa ympäristötieteiden opiskelijoiden ainejärjestöä MYY ry:tä, mutta meidät tunnistaa kuitenkin heidän tummanvihreistä MYY ry:n haalareistaan.

Blogi on täysin yleläisten itsensä hallinnoima ja sitä ylläpitää pääsääntöisesti sen hetkisen hallituskauden tiedottaja. Blogista, joka toimii varsinaisten virallisten nettisivujen sisarsivuna, löydät VV:tä koskevat perustiedot, kuten tiedot nykyisestä hallituksesta ja tulevista tapahtumista, joissa VV on olennaisesti (vähintään hengessä) mukana. Blogin tärkein tarkoitus ja varsinainen ero virallisiin ainejärjestön nettisivuihin löytyy sen sisällöstä, jossa blogi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa läheisemmin yleläisten opiskelijaelämään niin Viikissä kuin sen ulkopuolellakin yhdessä VV:n ja muiden HY:n ainejärjestöjen kanssa! Päivitämme myös pääainettamme koskevia julkaisuja, kuten esimerkiksi katsauksia ajankohtaisiin ympäristöasioihin.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiamme!

 

Liittyminen jäseneksi:

Päivitämme jäsenrekisteriämme ja samalla liittymislomaketta. Jäseneksi liittyminen mahdollista taas vähän ajan kuluttua.

 

 

LUE

Tietosuojapolitiikka
Jäsenluettelon tietosuojaseloste
Yhdistyksen säännöt

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s